kattoon kiinnitettävä hätäsuihku sisäkäyttöön

585,28 € alv 24%
472,00 € alv 0%

Kattoon, oven yläpuolelle tai kattoon asennettava lämmittämätön hätäsuihku, tarkoitettu käytettäväksi ympäristöissä, joissa tilaa on vähän. Tämä kosteussuihku sopii käytettäväksi kaikissa sovelluksissa, jotka eivät vaadi silmähuuhtelua ja jotka eivät ole alttiita jäätymiselle tai ylikuumenemiselle. Saatavana galvanoidulla pehmeällä teräksellä tai 316L ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien kanssa.

Varastossa

Tilaustuote: Toimitusaika noin 7 arkipäivää
Tuotetunnus (SKU): HSHV0023GS Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kattoon kiinnitettävä hätäsuihku tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun hätätilanteisiin ympäristöissä, joissa tilaa on vähän. Tämä lämmittämätön hätäsuihku voidaan asentaa kattoon, oven yläpuolelle tai kattoon, jolloin se on helposti saavutettavissa hätätilanteessa.

Hätäsuihku on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa silmähuuhtelua ei tarvita, ja se sopii erinomaisesti sovelluksiin, jotka eivät ole alttiita jäätymiselle tai ylikuumenemiselle. Voit käyttää sitä esimerkiksi kemikaaliteollisuudessa, laboratorioissa, teollisuuslaitoksissa tai muissa vastaavissa ympäristöissä, joissa nopea ja tehokas ensiapu on tärkeää.

Hätäsuihku on saatavana kahdella eri putkivaihtoehdolla. Voit valita galvanoidun pehmeän teräksen tai korkealaatuisen 316L-ruostumattoman teräksen välillä. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta pitkäaikaisessa käytössä. Valitse materiaali sen mukaan, mikä sopii parhaiten ympäristöön, jossa hätäsuihku asennetaan.

Turvallisuuden varmistamiseksi hätäsuihku on varustettu helppokäyttöisellä toimintomekanismilla, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan veden virtauksen hätätilanteessa. Sen avulla voidaan nopeasti huuhtoa pois vaaralliset aineet tai palon leviämisen estämiseksi tarvittava vesi.

Kattoon kiinnitettävä hätäsuihku on luotettava ja käyttäjäystävällinen ratkaisu hätätilanteisiin, joissa tilaa on rajallisesti. Sen avulla voit tarjota nopeaa ja tehokasta ensiapua työpaikallasi tai muussa ympäristössä, jossa sitä tarvitaan.