Verkkokaupan ehdot

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti samana päivänä, jos tilaus on tehty ennen kello 14:00. Mikäli tuotetta ei ole varastossamme tai toimitus kestää yli 7 vrk, ilmoitamme siitä aina erikseen. Hinnat ovat alv 0 ja niihin lisätään tuotekohtainen arvolisävero. Tuotteisiin lisätään rahtimaksu 8,00 euroa +alv. Jos tuotteita jää jälkitoimitukseen, toimitamme ne rahtivapaasti. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 euroa alv 0, toimitus on rahtivapaa.
Pääsääntöisesti toimitamme tuotteet perille Matkahuollon kautta, toimitusmuotona jakopaketti. Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle perille koko maassa. Kuluttaja-asiakkaiden kohdalla jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.

Maksuehdot

Maksutavaksi voit valita verkkopankin, luottokortin, ennakkomaksun tai laskun. Yritykset ja muut organisaatiot voivat tilata laskulla.Laskulla maksuaika 14 pv netto, mikäli haluatte pidemmän maksuajan(30 pv.netto) olkaa yhteydessä asiakaspalveluun.Yksityishenkilöt ja toiminimet voivat maksaa tilauksensa ainoastaan verkkomaksuna verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuna. Suojaintukku.fi voi tarvittaessa pyytää maksusuorituksen ennakkoon, jos yrityksesi on vasta perustettu tai sillä on maksuhäiriömerkintä. Viivästyskorko veloitetaan korkolain mukaan.

Muistutusmaksu on 8 euroa. Kaikki tuotteet ovat Suojaintukku.fi:n omaisuutta kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suojaintukku.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.