Suojainkauppaa vuodesta 2009 nopeasti ja edullisesti- palvelemme yksityisiä sekä yrityksiä

Ostamme kerralla isoja eriä tuotteita. Koska emme halua makuuttaa tuotteitamme varastossa suurimman voiton toivossa, olemme vieneet hintamme niin alas, että tuotteiden kierto on nopeaa ja varastointikulut pysyvät aisoissa.

Verkkokauppamme varasto sijaitsee Seinäjoella, josta toimitamme ostokset nopeasti perille kaikkialle Suomeen. Kalliiden liiketilojen sijaan kauppamme toimii ainoastaan netissä.

Fiksuista valinnoista koituvan säästön olemme siirtäneet suoraan hintoihin asiakkaidemme eduksi!

Suojaintukku.fi on vakavaraisen suomalaisen maahantuontiyritys Seicotec Oy:n verkkokauppa. Olemme palvelleet kunta- ja yritysasiakkaitamme vuodesta 2009 alkaen. Meillä asioidessasi voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan aina nopeasti perille!

Me Suojaintukulla arvostamme suomalaista työtä. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä valikoiduille yrityksille myönnettyja rekisteröity yhteisömerkki. Availippu kertoo, että palvelu on toteutettu suomessa, ja työllistää Suomessa. Suomalaisen työn liitto myöntää ja hallinnoi suomalaisesta valmistuksesta, suunnittelusta ja yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta kertovia merkkejä, kuten avainlippu. Tuemme suomalaista työtä ja käytämme paikallisia tavarantoimittajia ja alihankkijoita aina, kun se on mahdollista.

Tiesithän, että aina kun valitset palvelun tai tuotteen jolla on Avainlippu-merkki, tuet suomalaista osaamista, työtä sekä palveluita.

 

Oletko myynnin ammattlainen? Laita meille avoin hakemus!

Töihin suojaintukkuun? Täytä avoin hakemus!

Asiakaspalvelumme palvelee
Suojaintukku.fi/Seicotec Oy
Pajantie 18 B
MA-PE 9-17
0400 600 484
myynti@suojaintukku.fi


Reilua verkkokauppaa maan edullisimmilla hinnoilla! Tarjoamme markkinoiden suosituimmat ensiapu-, suojain- ja laminointituotteet maan edullisimmilla hinnoilla ja nopealla toimituksella.