Petzl ABSORBICA®-Y MGO Liitosköysi 80/150cm

259,16 € alv 24%
209,00 € alv 0%

Kaksihaarainen ABSORBICA-Y MGO -liitosköysi, jossa on integroitu nykäyksenvaimennin. Suunniteltu etenemiseen pystysuorassa rakenteessa tai vaakasuoraan turvavaijerissa ja ohitettaessa väliankkureita. Pituus 80 cm.

Tuotetunnus (SKU): PETZL-L012CA00 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaksihaarainen ABSORBICA-Y MGO -liitosköysi, jossa on integroitu nykäyksenvaimennin. Suunniteltu etenemiseen pystysuorassa rakenteessa tai vaakasuoraan turvavaijerissa ja ohitettaessa väliankkureita. Saatavana kaksi eri pituutta: 80 tai 150 cm (ilman liittimiä). 150 cm pitkässä köydessä on joustava, liikkumista tehostava hihna.

Varustettu kahdella suuriporttisella MGO-kiinnittimellä, aukema 60 mm. Sertifioitu Euroopan ja Venäjän standardien mukaan.

Kaksihaarainen ABSORBICA-Y-liitosköysi mahdollistaa jatkuvan suojauksen irrottamalla ja kiinnittämällä molemmat koukut peräkkäin. Putoamisen pysähtyessä nykäyksenvaimentimen hihnan repeytyminen rajoittaa käyttäjän kohdistuvaa iskuvoimaa. Nykäyksenvaimennin on tarkoitettu käyttäjille, jotka painavat 50–130 kg. Nykäyksenvaimentimen progressiivinen repeäminen vähentää kevyiden käyttäjien hidastuvuutta. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä. Kestävä kangaspussi auttaa suojaamaan hankauksilta ja mahdollisilta epäpuhtauksilta. Sen ansiosta nykäyksenvaimennin on helppo tarkistaa.

Kaksi tapaa kiinnittää valjaisiin työkohteen mukaan:
– toistuva kiinnittyminen/irrottaminen: sulkurengas, jossa STRING-nauhasuojus (toimitetaan mukana), tai Micro Swivel -leikari kiertymien ehkäisemiseksi
– puolipysyvä: RING OPEN -kiinnitysrengas, tai SWIVEL OPEN -leikari kiertymisen ehkäisemiseksi

Hyväksyntä: CE EN 355, kun käytetään EN 362, EAC -kiinnittimiä.