Scott Pro2000 CF32 A2B2E2K2-P3 R D kaasu/hiukkassuodatin DT-4045E

37,78 € alv 24%
30,47 € alv 0%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DT-4045E Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Yhdistetty kaasu/hiukkassuodatin Scott Pro2000 A2B2E2K2-P3 R D (ABEK2-P3) koko- ja puolinaamareihin. Varustettu 40 mm kierteellä.

Scott Pro2000 CF32 A2B2E2K2 P3 yhdistelmäsuodatin suodattaa orgaaniset, epäorgaaniset, happamat kaasut ja höyryt, ammoniakki sekä kiinteät ja nestemäiset vaaralliset hiukkaset!

Tämä Scott CF32 yhdistelmäsuodatin suodattaa orgaaniset, epäorgaaniset, happamat kaasut ja höyryt, ammoniakki sekä kiinteät ja nestemäiset vaaralliset hiukkaset, radioaktiiviset hiukkaset, myös mikroorganismit (esim. bakteerit, virukset, sieni ja homeitiöt) sekä entsyymit.

  • Orgaaniset kaasut ja höyryt, joiden kiehumispiste on yli 65°C, esim. liuottimet kuten lakkabensiini ja tolueeni
  • Epäorgaaniset kaasut ja höyryt, esim. kloori, vetysyanidi, rikkivety
  • Happamat kaasut, esim. rikkidioksidi
  • Ammoniakki ja tietyt amiinit
  • Oikea suodatinvalinta väestönsuojiin

Scott CF32 A2B2E2K2 P3 yhdistelmäsuodatin on yhteensopiva kaikkien koko- ja puolinaamarien (mm. Scott Promask, Scott Sari) kanssa, joissa on 40mm:n standardikierteet, sekä Scott Autoflow- ja Proflow -moottoroitujen puhallinyksiköiden kanssa.

Toiminta-aika

Hiukkassuodatin ei kulu, mutta hiukkaset ja kosteus tukkivat suodattimen. Kun hengitysvastus tuntuu selkeästi on suodatin vaihdettava.
Vaihdathan kaasusuodattimen, kun kaasu alkaa haista läpi, kuitenkin viimeistään 6 kk kuluttua suodattimen käyttöönotosta.

Huom. Homeitiöitä ja muita mikro-organismeja (esim. bakteerit, virukset, hiiva- ja homeitiöt) vastaan suojautuessa suodatinten vaihto työvuoron jälkeen.