RFID köysitarra 10kpl

55,80 € alv 24%
45,00 € alv 0%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 883240000170 Osasto:

Kuvaus

10 kpl pieniä ja litteitä RFID mikrosirutarroja (UHF teknologialla). Suunniteltu kiinnitettäväksi henkilösuojaimeen. määräaikaistarkastuksen kirjausta tai varastonseurantaa varten. Määräaikaistarkastaminen älypuhelimen avulla on tehokasta, luotettavaa ja helppoa. Tarramalli on suositeltava valinta esimerkiksi köysille.

Luettavissa langattomasti älypuhelimella, tai erikseen hanittavalla lukijalla. Ensimmäisellä käyttökerralla siru paritetaan halutun henkilösuojaintuotteen sarjanumeron kanssa. Tuomalla puhelimen tai lukijalaitteen sirun lähelle, tiedot henkilösuojaimesta siirtyvät sen jälkeen Edelrid tarkastussoftaan/appsiin. Käyttölogiikka on vastaava kuin lähimaksaminen puhelimella tai pankkikortin sirulla.

Kauttaaltaan täysin notkea rakenne mahdollistaa liimaamisen köyden päähän sekä myös halkaisijaltaan pieniin tuotteisiin (sulkurenkaat, ohuet köydet jne.). Työkypärissä voidaan liimata esim. otsavalaisinklipseihin tai sisäpuolella olevien tarrojen päälle. Tarran pinnassa kalvo suojaamassa kulutukselta. Kulutusaroissa paikoissa käytettäessä suositellaan suojaamaan lisäksi kutistesukalla. UHF taajuusalue 860 – 960 MHz.