Puhallinsuojainpaketti CleanAIR AerGO + UniMask Ready Pack

1.114,76 € alv 24%
899,00 € alv 0%

Helppokäyttöinen moottoroitu puhallinsuojain monenlaiseen käyttöön.  Edullinen käytössä. Akku latautuu täyteen alle kolmessa tunnissa ja pakkauksen mukana tuleva normiakku kestää noin 10 tuntia käytössä. Tehoakku kestää jopa 20 tuntia.  Hälytysääni ja värinä, kun akku alkaa loppumaan tai suodatin vaatii vaihdon.

Sertifiointi: EN 12941 TH3

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 300300.01 Osastot: , ,

Kuvaus

CleanAIR-tuoteperheen puhallinpaketti on erittäin ergonominen ja helppokäyttöinen. Ready Pack ‑puhallinpaketti on suunniteltu erilaisiin työtehtäviin ja on heti käyttövalmis.

Tuotteet on pakattu käytännölliseen ja kestävään muovikoteloon. Suodatinpakettia vaihtamalla AerGo voi suojata sekä hiukkasilta että kaasuilta. Paketti sopii työntekijöille, jotka työskentelevät pölyisissä teollisuusympäristöissä, mukaan lukien ympäristöt, joissa on kaasuja ja höyryjä. Rakennus-, auto- tai laivanrakennusteollisuuteen tai maatalouteen. Soveltuu myös hionta- ja pintakäsittelytyöhön.

  • Pakkauksessa puhallinyksikkö CleanAIR AerGO®, letku CleanAIR® L QuickLOCK ™, P3-hiukkassuodatin CleanAIR® PR SL, & nbsp; CleanAIR® Clear-pilot ‑puhdistusneste (17 ml) ja visiiri CleanAIR® UniMask, jossa harmaa kangastiiviste.
  • Pakattu käytännölliseen säilytyslaatikkoon.