Kolhulippis, musta/keltainen

18,62  alv 0%

Lippis istuu mukavasti päähän. Lippa on valmistettu kestävästä materiaalista (muovi), joka kestää pieniä kolhuja. Sivussa ilma-aukot. Päällys 100 % puuvillaa. Värinä kirkas Hi-vis keltainen ja musta. Koko säädettävissä.

Tuotetunnus (SKU): CG-57307 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Erottuva huomioväri keltainen näkyy hyvin eri työskentely olosuhteissa. Musta väri on arkinen valinta eri käyttötilanteisiin. Lippiksessä hyvä istuvuus ja käyttömukavuutta lisäävät reiät sivuilla, jotka varmistavat ilmanvaihdon. Takana kokoa säädettävä tarraremmi ( kokoalue: 54-59 cm). Uv-suoja.

Standardit:

  • CE-luokitus
  • EN812:2012

Mukavasti päähän istuva lippis on varustettu kestävällä muovilipalla, joka suojaa pieniltä kolhuilta. Ilma-aukot sivuilla parantavat ilmanvaihtoa, ja 100% puuvillainen päällinen lisää käyttömukavuutta. Lippiksen kirkas Hi-vis keltainen ja musta väri erottuvat hyvin eri työskentelyolosuhteissa. Koko on säädettävissä, ja lippiksessä on huomioväri keltainen sekä musta arkinen vaihtoehto. Hyvä istuvuus, ilmanvaihtoa lisäävät reiät sivuilla ja takana oleva säädettävä tarraremmi (kokoalue: 54-59 cm) takaavat käyttömukavuuden. Lisäksi lippis tarjoaa UV-suojan. Täyttää CE-luokituksen ja EN812:2012 standardin vaatimukset.

Työvaatteet kokotaulukko

Lataa (PDF)