ISOtunes FREE Sport Caliber – Military vihreä

178,00 € alv 24%
143,55 € alv 0%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): IT17 Osastot: ,

Kuvaus

Isotunes Free Sport Calibre on vallankumouksellinen kuulosuojain, joka toimii samalla handsfreenä, ja ovat myös kuulevat kuulosuojaimet. Kuulosuojaimissa on myös ominaisuutena aktiivinen melunvaimennus, pitäen puhelut melusta vapaana!

Tactical Sound Control & SafeMax -tekniikka
ISOtunes Sport CALIBER kuulonsuojaimet käyttävät TSC-äänenhallintatekniikkaa (Tactical Sound Control). Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa äänen turvalliselle tasolle. Tämä ominaisuus on automaattisesti päällä ja ulkoista äänenvoimakkuutta voi säätää. Kuvuissa olevat mikrofonit voimistavat ympäristön ääniä jopa 8-kertaiseksi.

Kuulosuojain on erityisesti suunnattu ampumaharrastuksiin ja paikkoihin, jossa on äkillisiä paukahduksia.

ISOtunes Sport Caliber kuulosuojaimissa on kevyt 13 tuntia kestävä akku, ja kuulosuojaimien kotelo antaa jopa 26 lisätuntia. Kyllä, Kotelo toimii myös laturina, jossa on sisäänrakennettu akku lisälataukselle.

ISOtunes FREE Sport Calibre kuulosuojaimissa on Bluetooth 5.2 langaton yhteys, taaten musiikin ja puheluiden korkean laadun.

Kuulosuojaimissa on melua vaimentavat ominaisuudet myös puhelun aikana, joten sinun äänesi ei huku puhelun aikana.

Tehty kestämään!

Olitpa sitten sisätila-ampumaradalla tai metsästämässä, ISOtunes Sport Caliber pitää sinut suojattuna! Kuulokkeissa on IP67 suojaus, kestäen siis hien, veden ja pölyn. Ympäristöllä ei ole väliä! Isotunes Sport Calibre kulkee siellä missä sinäkin.

Ei sertifioitu EN352