3M moottoroitu Versaflo starttipakkaus TR-315E

1.328,41 € alv 24%
1.071,30 € alv 0%

Moottoroitu puhallinsuojain on oikea valinta silloin, kun hengityssuojainta tarvitaan pitkäkestoisesti. Puhallinsuojain takaa että maskissa on helppo hengittää, ilman normaalin hengityssuojaimen tai maskin hengitysvastusta. Moottorin myötä maskin sisällä on aina kevyt positiivinen paine, näin taaten aina raikkaan ilman saannin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3M-TR315E+ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Käyttövalmis näppärä aloitussarja, jossa on kaikki tarvittavat osat. Vain päähineosa tarvitaan, Versaflo M-206 tai M-306. TR-315E+ Ready to use -pakkaus sisältää: puhallinyksikkö TR-302E, P- hiukkassuodatin, esisuodatin, vakiovyö, tehoakkupakkaus, akkulaturisarja (EU),
BT-30 automaattisesti säätyvä ilmaletku ja ilmavirtauksen ilmaisin.

Helppokäyttöiset ja monipuoliset pienhiukkasilta suojaavat hengityssuojainjärjestelmät. Kaksi valittavaa virtausnopeutta – 185 l /min ja 205 l/min – varmistavat käyttömukavuuden.

Pienikokoinen, kevyt ja tasapainotettu rakenne. Sekä äänimerkillä että visuaalisesti varoittavat elektroniset hälytykset alhaisesta ilmavirtauksesta ja alhaisesta akkuvirrasta. Aloitussarjassa myös ilmaisimet akun varaustilaa, hiukkassuodattimen kuormitusta ja ilmavirtausta varten. Älykäs ja nopeasti latautuva litiumioniakku ilman muistivaikutusta ja hyödyllisellä lataustilailmaisimella.

Käyttökohteita: Farmaseuttisten tuotteiden valmistus, Jauheen käsittely, Jauhepinnoite, Kokoonpano ja mekaaninen työ, Maalaus, Nestemäisen kemikaalin käsittely, Ruiskutus, Sekoitus, Tuotantoteollisuus, Yleiset huoltotyöt.

Teollisuudenalat: Autoteollisuus, Elintarvikkeiden ja juomien valmistus, Farmaseuttinen tutkimus ja tuotanto, Kosmetiikka, Kuivat ruuat, Kuljetus, Laboratoriot, Lääketeollisuus, Raskas teollisuus, Sammutus, Teollisuuden kunnossapito, Torjunta-aineiden käyttö, Yleinen valmistus, Öljy ja kaasu

Saatat olla myös kiinnostunut: Kasvosuoja 3M Versaflo M-206 kolhupäähine

Lisätiedot

Paino 2,8 kg (kilogramma)
Mitat 32,5 × 26,5 × 19,1 cm (senttimetri)