Dymo Rhino 4200 tarratulostin

159,96 € alv 24%
129,00 € alv 0%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Dymo-R-4200 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

DYMO Rhino 4200:lla teollisuuden merkintätehtävät sujuvat nopeasti ja tarkasti – siinä on tietokonetyylinen QWERTY-näppäimistö ja yli 150 symbolin kirjasto sekä sähkö- ja pro AV–/turvallisuuden ja kiinteistönhuollon termit. Pikavalintanäppäinten avulla voit nopeasti luoda ja muotoilla johto-/kaapeleiden kietaisutarroja, lipputarroja, kiinteäpituisia tarroja ja lisäksi ”Suosikit”-näppäimellä saat yhdellä näppäimellä käyttöösi eniten käyttämäsi tarrat, symbolit ja termit.

Rhino 4200:lla voit tulostaa jopa 19 mm leveitä tarroja joustavalle nailonille, pysyvälle polyesterille ja kestävälle vinyylille sekä tulostaa suoraan kutistesukkiin. Kiinteät kumisuojukset ehkäisevät työtehtävissä tapahtumilta putoamilta aiheuttamia vaurioita.

Ominaisuudet

  • Tutulla tietokonetyylisellä (QWERTY) -näppäimistöllä on helppo kirjoittaa tekstiä
  • Kätevät pikavalintanäppäimet helpottavat johto-/kaapeleiden, kietaisutarrojen, lipputarrojen, Code 39- ja Code 128 -viivakoodien sekä kiinteäpituisten tarrojen, yleistarrojen ja katkaisintarrojen luomista ja muokkausta
  • Voit tulostaa erivärisiä 6 mm, 9 mm, 12 mm ja 19 mm leveitä teollisuusluokan tarroja eri materiaaleille ja eri väreissä sekä tulostaa suoraan kutistesukkiin
  • Suosikit”-näppäimellä saat nopeasti käyttöön kaikkein yleisimmät tarrat, symbolit ja termit
  • Mukautusnäppäimen avulla vältetään vaiheiden toisto – eri tarrojen asetukset voidaan mukauttaa ja tallentaa
  • Pakkauksen sisältö: Dymo Rhino 4200 tarratulostin, pikaopas ja 12 mm:n valkoinen vinyyliteippi.
  • Toimii 6 x AA-paristolla (eivät kuulu toimitukseen) – yhteensopiva myös nopeasti latautuvien litium-ioniakkujen kanssa (saatavana lisävarusteena)