Cederroth Soft-laastari Sininen 6 cm x 4,5 m

14,76 € alv 24%
11,90 € alv 0%

Cederroth Soft-laastari Sininen 4,5 m toimii sekä laastarina että siteenä. Muotoiltavissa sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi. Soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin riippumatta lämmöstä, kylmästä tai kosteudesta ja pysyy paikoillaan jopa vedessä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 51011010 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Cederroth Soft -laastari on itsekiinnittyvä liimaton laastari, joten se ei tartu ihoon tai ihokarvoihin. Katkaise rullasta tarvittava määrä laastaria ja kiedo ja muotoile tiiviisti haavan ympärille. Sinistä väriä suositellaan käytettäväksi erityisesti elintarvikkeita käsiteltäessä, jotta se voidaan havaita tarvittaessa nopeasti. Suositellaan hotelli- ja ravintola-alan yrityksille, kuten keittiöihin ja ravintoloihin. Tee Soft-laastarista ”tyyny” painesiteeksi, jos verenvuoto on runsasta. Cederroth Soft-laastari on ihanteellinen nopeaan ja helppoon haavojen hoitoon, kun tarvitaan joustavaa ratkaisua. Täyttöpakkauksena Cederroth Haavanhoitoautomaattiin
ja Cederroth Soft Laastariautomaattiin. Lateksiton.

  • Nopea ja helppokäyttöinen
  • Joustava
  • Liimaton laastari
  • Pysyy paikoillaan jopa vedessä
  • Itsekiinnittyvä

Käyttöohjeet

Kiedo Soft-laastaria haavan ympärille ja muotoile paikoilleen. Soft-laastari on muotoiltavissa sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi. Purista laastaria tiukasti, jotta se istuu tiiviisti paikoilleen, ja jatka laastarin kiertämistä tarvittaessa haavan ympärille. Käytä useita laastarikerroksia, jos verenvuoto on runsasta. Soft-laastaria voidaan irroittaa rullasta tarvittava määrä, myös ilman saksia.
Puhdista haava päivittäin ja varmista, ettei se ole tulehtunut. Vaihda laastari päivittäin.