ASTRO® BOD FAST European Version

370,76 € alv 24%
299,00 € alv 0%

Erittäin miellyttävät köysivaljaat

ASTRO BOD FAST -valjaat, joissa on integroitu CROLL L -köysikiinnike, on suunniteltu tehostamaan ja parantamaan mukavuutta köysiryömintöjen aikana. Ventraalisen kiinnityskohdan portin avulla voit integroida tehokkaasti varusteet (kuten köysikiinnikkeen, köysihihnan tai istuimen). Leveä, puolijäykkä vyötärövyö ja jalkalenkit antavat erinomaisen tuen. Ne on muotoiltu ja vuorattu hengittävällä vaahtomuovipehmusteella, joka takaa mukavuuden riippuessa. Valjaiden takaosassa, vyötärö- ja jalkasilmukoiden välissä olevat itselukittuvat DOUBLEBACK-soljet mahdollistavat lyhyemmän säädön, kun käytetään selkäpuolen kiinnityspistettä. Valjaat helpottavat myös työvälineiden kuljettamista ja järjestämistä, sillä niissä on useita varustelenkkejä ja aukkoja CARITOOL-työkalupidikkeiden ja TOOLBAG-työkalupussien kiinnittämistä varten. Se on sertifioitu eurooppalaisten ja venäläisten standardien mukaisesti. ASTRO BOD FAST (eurooppalainen versio) -valjaassa on jalkasilmukat, joissa on FAST LT -soljet.

Tuotetunnus (SKU): Petzl-C083AA Osasto:

Kuvaus

Yksityiskohtainen kuvaus

Ventraalisen kiinnityskohdan portti voidaan avata, jotta laitteet voidaan integroida tehokkaasti:
– Kytke PROGRESS ADJUST- tai JANE-köydet kiinnityspisteen akseliin ilman liitintä.
– Kytke CROLL L ventraalinen köysikiinnike ventraaliseen pisteeseen, jotta voit lisätä tehokkuutta ja liikkumisvapautta köysinousuissa.
– Kytke PODIUM-istuin kiinnityspisteen akseliin, jolloin kuorma tuetaan suoraan laskeutumisvälineeseen ja samalla tarjotaan liikkuvuutta ventraalikiinnityspisteessä.
Erittäin mukava muotoilu:
– Puolijäykkä, leveä vyötärövyö ja jalkalenkit antavat erinomaisen tuen; muotoiltu ja vuorattu hengittävällä vaahtomuovipehmusteella, joka lisää mukavuutta ripustuksen aikana.
– Pehmustetut olkahihnat on sijoitettu laajalle niskan hankautumisen vähentämiseksi ja auttavat jakamaan kuorman hartioille, kun vyötärö on kuormitettu.
– Kahden metallisen sivukiinnityspisteen ansiosta varusteiden kiinnittäminen telineeseen on helppoa, ja ne taittuvat alas, jotta ne eivät jää kiinni, kun niitä ei käytetä.
Helppo säätää:
– Vyötärö ja olkahihnat varustettu itselukittuvilla DOUBLEBACK PLUS -soljilla nopeaa ja helppoa säätöä varten.
– Säärilenkit varustettu FAST LT -soljilla, jotka kiinnittyvät ja avautuvat nopeasti ja helposti ilman säätöhäviöitä, jopa käsineet kädessä.
– Valjaiden takaosassa, vyötärön ja jalkasilmukoiden välissä olevat itselukittuvat DOUBLEBACK-soljet mahdollistavat selkäpuolen kiinnityskohdan säätämisen; jos käyttäjä putoaa tähän kohtaan, lyhyempi säätö mahdollistaa painon siirtämisen jalkasilmukoille, jolloin käyttäjä voi pysyä miellyttävämmin riippuvaisena odottaessaan pelastusta.
Helppo kuljettaa ja järjestää työkaluja:
– Kuusi valmiiksi muotoiltua varustelenkkiä, joissa on suojatuppi.
– Kaksi aukkoa CARITOOL-työkalujen pidikettä varten.
– Kaksi paikkaa TOOLBAG-työkalupussille.

Tekniset tiedot

Vatsanpuoleinen kiinnityskohta: Kiinnitys laskeutumislaitteelle, paikannuslenkille, joka on tarkoitettu käytettäväksi yksinään, etenemislenkille ja istuimelle.
Sivuttaiset kiinnityspisteet: Kiinnitys kaksoistilassa käytettävää paikannusköyttä varten.
Rintalastan kiinnityskohta: Putoamiskiinnitysjärjestelmän kiinnityspiste
Selkäpuolen kiinnityskohta: Putoamisjärjestelmän kiinnityspiste
Vyön takakiinnityspiste: Turvavyön kiinnityspiste: turvanauhan kiinnitys
Sertifiointi(t): CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 tyyppi B, UKCA, EAC.
Materiaali(t): Nylon, polyesteri, alumiini, teräs.

SKUt

C083AA00

C083AA01

C083AA02

Väri(t)

Musta/Keltainen

Musta/Keltainen

Musta/Keltainen

Koko

0

1

2

Vyötärö

65-80 cm

70-93 cm

83-120 cm

Jalkojen silmukat

44-59 cm

47-62 cm

50-65 cm

Stature

160-180 cm

165-185 cm

175-200 cm

Paino

2020 g

2065 g

2145 g

Takuu

3 vuotta

3 vuotta

3 vuotta

Sisäpakkauksen määrä

1

1

1