3M 4251+ FFA1P2D huoltovapaa puolinaamari

43,93 € alv 24%
35,43 € alv 0%

Huoltovapaa 3M™-puolinaamari 4251+ on tehokas, helppokäyttöinen ja valmiiksi koottu hengityssuojain. Se suojaa monenlaisilta haitallisilta orgaanisilta kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta FFA1P2 R D -vaatimusten mukaisesti.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MT4251+ Osasto:

Kuvaus

3M™ 4251 -hengityksensuojain on suunniteltu hengittämisen helpottamiseen ruiskumaalauksen sekä sivellin- ja rullamaalauksen aikana ja epäkeskohiomakoneella tai manuaalisesti hiottaessa. Tämä kertakäyttöinen puolinaamari ei vaadi huoltoa ja on heti käyttövalmis useita kertoja tai kunnes se vahingoittuu, hiukkassuodattimet tukkeutuvat tai kaasusuodattimet täyttyvät.

Puolinaamari tarjoaa A1-luokan suojauksen työtehtäviin kotona ja puutarhassa ja P2-luokan suojauksen keskisuuren pitoisuuden hienojakoiselta pölyltä sekä öljy- ja vesipohjaisilta sumuilta. Kaksi sisäänhengitysventtiiliä, suurikokoiset sidostetut hiilisuodattimet ja matalavastuksinen uloshengitysventtiili parantavat käyttömukavuutta ja vähentävät hengitysvastusta.

Tuote on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaisesti, ja se on yhteensopiva 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa.