Suusuoja, 10 kpl:n pussi, BFE 99,4 % *Suomessa testattu

4,20  alv 0%

Kertakäyttöiset suusuojat ovat tehokkaita pölyä, sumua, bakteereja, autojen pakokaasuja ja siitepölyn tai tarttuvien taudinaiheuttajien suodattamista vastaan.

Soveltuu erinomaisesti sairaalavierailuun, elektroniikan valmistukseen, työpajoihin, catering-palveluihin, ympäristön puhdistukseen, julkisiin paikkoihin, puutarhatöihin, hammasklinikkoihin, lemmikkien hoitoon, kynsikauppaan, kodin yleiseen puhdistukseen, flunssaan, pölynsuojaan, hammaslääkäriin, salonkiin, yleiseen kunnossapitoon jne.

Tuote on tehtaalla pakattu 10 kappaleen pusseihin hygieenisesti ja pussi mahtuu huomattavasti pienempään tilaan kuin pahviin pakatut suusuojat. Hinta on yhden pussin hinta, joka sisältää 10 kappaletta suusuojia.

Matala hengitysvastus. Toimitus HETI varastosta.

Minimitilausmäärä 2 pss. KYSY TARJOUS isommista määristä myynti@suojaintukku.fi tai 0400 600 484

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 000.709 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kasvomaskin avulla voidaan ehkäistä tartuntatautien leviämistä. WHO, Maailman Terveysjärjestö suosittelee kasvomaskien käyttöä ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan.  Suojaimen lisäksi hygienian ylläpidosssa on hyvä käyttää käsidesiä ja kertakäyttöhanskoja tilanteen mukaan.

Tekniset tiedot:

  • Estää pisaroiden leviämisen ympäristöön,
  • Korvien taakse asetettavat kuminauhat,
  • 3-kerrosrakenne,
  • Pakattu tehtaalla valmiiksi 10 kappaleen pusseihin -helppo pitää mukana esim. käsilaukussa
  • Väri: sininen, valkoinen.

Lisätiedot

Väri

Musta, Sininen, Vaaleanpunainen, Valkoinen