Ale!

Kuparimaski Copper Inside 5 kpl/pkt

73,16 € 68,08 € alv 24%   59,00 € 54,90 € alv 0%

Kirurginen kuparilla päällystetty suu-nenäsuojain korvalenkkikiinnityksellä. Kolmikerroksisen Copper Inside kuparimaskin ulko- ja sisäpinta on päällystetty kuparioksidikuidulla. Terveydenhoitohenkilöstölle, potilaille ja kuluttajille suojaamaan bakteereilta, viruksilta ja roiskeilta. Kuparimaski on hygieeninen kuparioksidin antimikroobisten ominaisuuksen ansiosta.

Käyttö: Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä(ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia. Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta. Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoille sopivaksi ja tiiviiksi.

 

 

Hajuton ja mukava käyttää. CE-merkitty tuote. TUV:n tarkastama, FDA hyväksytty. Suusuojaimen koko 17,5 cm x 9,5 cm. Suunenäsuojain korvalenkeillä, tyyppi IIR, EN 14683:2019+AC 2019.

 

Pakkaus sisältää 5 maskia.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta:

  • Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
  • Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
  • Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Maskin ulompi kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää mikroskooppisia kuparioksidipolymeerejä . Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi. Se estää myös hiukkasten virtauksen ulospäin. Sisin kerros on lähellä nenää ja suuta ja se on suunniteltu imemään kosteutta , plus se sisältää kuparioksidipolymeerejä varmistaakseen, että virus ei pysty selviämään.

Kaiken kaikkiaan pieni määrä kuparihiukkasia sekoitetaan maskiin, joka saa aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ” tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten (IIR/EN14683) mukaisesti.