Ale!

Kasvovisiiri Ade 2.0

9,80 € 6,08 € alv 24%
7,90 € 4,90 € alv 0%

Erittäin laadukas, uudelleen käytettävä suojavisiiri Ade 2.0 on CE-merkitty  ja täyttää standardin EN 166 vaatimukset.
Visiirin suojalasi on liikuteltava, jonka ansiosta visiiriosa voidaan nostaa haluttuun kulmaan. Erityisen näppärä asiakaspalvelutyössä, jossa katsotaan välillä näyttöruutua.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 002.014 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Uudelleen käytettävä suojavisiiri ADE 2.0 on CE- merkitty malli ja varustettu helposti säädettävällä elastisella nauhalla, jonka leveys on 20 mm. Visiiriosa on liikuteltava, minkä ansiosta se on mahdollista nostaa mihin tahansa kulmaan tai kokonaan ylös.

Visiirissä on paikka myös omistajan nimikirjoitukselle. Sopii käytettäväksi silmälasien kanssa!

Tekniset tiedot:

  • visiirin suojalasin mitat (kasvoja suojaavan osan) (tasaisena) – 300 x 230 mm, valmistettu värittömästä muovista, jonka paksuus on 0,5 mm,
  • erityisesti suunniteltu vakauttava välilevy, jonka mitat ovat 400 x 30 mm ja joka on valmistettu muovista, jonka paksuus on 0,8 mm,
  • kevyt ja yksinkertainen rakenne,
  • uudelleenkäytettävä suojus,
  • pakattu suojapusseihin.
  • Puhdistus: Suositus desifiointiaineella, joka sisältää vähintään 70 % alkoholia.

Huomio:

Suojavisiiri ADE 2.0 CE ei korvaa muita suojatoimenpiteitä, etenkään kasvomaskia.

CE-merkintä tarkoittaa, että uudelleenkäytettävä suojavisiiri ADE 2.0 CE on henkilökohtainen suojavarustus, joka täyttää asetukseen 2016/425 (lyhennettynä PPER) sisältyvät olennaiset vaatimukset ja jonka ilmoitettu laitos nro 1463: Polish Register of Shipping S.A. Scientific and Research Division on sertifioinut standardin EN 166 ”Henkilökohtainen silmiensuojaus” vaatimusten mukaisesti.