Ale!

FFP3 hengityssuojain venttiilillä, Grande 20 kpl/ras

122,76 € 89,28 € alv 24%   99,00 € 72,00 € alv 0%

Laadukas CE-merkattu FFP3-luokan hengityssuojain venttiilillä. Korkeimman suojaluokituksen hengityssuojain soveltuu vaativiin asbesti- ja hometöihin, sekä korona-aikana riskiryhmiin kuuluvien itsensä suojaamiseen.

Erittäin hyvin ja tiiviisti kasvoille istuva malli. Soveltuu tehokkaaseen suojaamiseen roiskeilta, ysköksiltä, hiukkasilta, hienojakoiselta pölyltä, myrkyllisiltä aerosoleilta ja muilta aineilta. Erittäin hyvin ja tiiviisti kasvoille istuva malli laajan tiivisteen ansiosta.

HUOM! FFP2-luokan hengityssuojain ei suojaa bakteereja ja viruksia vastaan. Ainoastaan FFP3-luokan hengityssuojain suodattaa testatusti bakteereita ja viruksia.

Testattu Euroopassa, täyttää kaikki EU normit ja standardit. Valmistusmaa Kiina.

Tuote myydään rasiassa ja yksi rasia sisältää 20 kpl hengityssuojaimia.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 001.007 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laadukas CE-merkattu FFP3-luokan hengityssuojain venttiilillä. Korkeimman suojaluokituksen hengityssuojain soveltuu vaativiin asbesti- ja hometöihin, sekä korona-aikana riskiryhmiin kuuluvien itsensä suojaamiseen. Erittäin hyvin ja tiiviisti kasvoille istuva malli. Suojaa P1- ja P2-luokan lisäksi myrkyllisiltä pölyiltä mm. homepölyltä, myrkyllisiltä kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta. Suojaustehokkuus: 99% eli suodatin suodattaa vähintään 99 % hiukkasista, jotka ovat halkaisijaltaan 0,6 mikrometriä tai suurempia. Sama henkilö voi käyttää FFP3 hengityssuojainta noin yhden päivän ajan. Sen jälkeen tuote hävitetään asianmukaisesti.

Standardit ja ominaisuudet:

  • Tyyppi FFP3
  • EN 149:2001+A1:2009
  • Kuppimainen muotoilu. Säilyttää hyvin muotonsa käytön aikana myös kosteissa ja kuumissa olosuhteissa.
  • Erinomainen istuvuus kahden päänauhan ja vaahtomuovitiivisteen ansiosta.
  • Uloshengitysventtiili vähentää lämmön ja kosteuden muodostumista suojaimen sisään.
  • Sallittu pitoisuus: 50 x HTP hiukkasille.

Suoraan varastosta! Kysy tarjous isommasta määrästä myynti@suojaintukku.fi